dine_tilbud_logo

Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Skift elselskab tilbud | Vælg den rette eludbyder for dig

Skift elselskab tilbud, hvis den aftale, du har nu, ikke fungerer med dine behov, eller ikke kan matche de billigste elselskaber i Danmark.  Vil du finde den helt rigtige udbyder, der både kan tilbyde en god pris og masser af fordele? Så læs mere på https://mooly.dk/elselskaber/.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
Skift elselskab i dag

Skift elselskab tilbud nemt og bekvemt

Er du ikke tilfreds med den aftale, du har nu, kan du med få klik skift elselskab tilbud, så du får det hele rette, som passer til dine behov. Det er nemlig ganske nemt at skifte fra et selskab til et andet. Alt du skal gøre er:

  • Lave en ny aftal med et nyt elselskab
  • Underskriv aftalen
  • Lad det nye elselskab om at skifte elselskab tilbud for dig

Det smarte ved, at man i Danmark selv kan vælge og vrage mellem de mange udbydere er, at de gerne hjælper dig på vej til at få en ny aftale i hus, fordi de gerne vil have dig som kunde. Derfor framelder de dig også din gamle aftale, når du skriver en ny.

Skift elselskab mobil logo

Varibel eller fast pris?

Er du i tvivl, om du børe vælge en aftale, der tilbyder faste priser eller variable priser. Frygt ej, vi hjælper dig gerne med at få et overblik over de forskellige fordele og ulemper ved de forskellige valg.

Variable elpriser

Vælger du at skift elselskab tilbud til en aftale, hvor du får variable priser, vil du opleve, at priserne generelt er billigere. Det er fordi de variable elpriser følger markedspriserne, som varierer med forskellige forhold, som vind, vejr, energiforbrug, produktion og meget mere. Det betyder dog også, at hvis der ikke er en vind, der rør sig, ikke en solstråle at fange eller hvis produktionen af el falder, så vil dine priser også stige.

Det er således en mere risikofyldt type aftale, men det er også den billigste, når forholdene er gode.

Faste strømpriser

Er du mere til stabile priser på el, der ikke ændrer sig, og som du kan følge med i og regne på til enhver tid, så skift elselskab tilbud til en aftale med faste elpriser. Her er priserne nemlig konstante, uanset hvordan vejret ser ud og om der skulle være en energikrise under opsejling. Dog vil priserne her også være noget højere, fordi du netop betaler for den sikkerhed, som du får ved at have fastlåste priser.

Se elpriser på populære og billige elselskaber nedenfor. Skift elselskab tilbud til en god pris.

Elselskab Pris per kWh Månedlig pris i kr.
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50
Nettopower 206,00 øre 309,00
Gasel 208,00 øre 312,00
OK El 212,00 øre 318,00
Energi Fyn 216,00 øre 324,00

Ønsker du at have et overblik over, hvordan dit indeklima er, skal du tage et kig på iot-fabrikken.

Find også gode tilbud på gasgrill, iPads eller Birkenstock hos Dine Tilbud.

Leder du efter gode tilbud på dagligevare? Find også Pepsi Max tilbud og Æg tilbud her. Derudover kan vi anbefale, at du renoverer dine møbler med møbelpolstring i København, hvilket vil give dig fornyet glæde.

Angivelse af kilder og tests her:

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle