dine_tilbud_logo

Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Ipads tilbud | Find de bedste tilbud hos Dine Tilbud

Er du lige nu på jagt efter en iPad, er du kommet til det rette sted. Denne guide vil hjælpe dig med at finde de laveste priser for iPads og samtidig guide dig i hvilken iPad der er værd at investere i.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
ipad_tilbud

Ipads tilbud: Her finder du de bedste priser

Vi vil give dig en gennemgang af Apples mest populære og aktuelle iPad-modeller og give dig indsigt i hvornår det er det bedste tidspunkt at købe din iPad på tilbud. 

Vi har samlet et bredt udvalg af de iPads der lige nu er tilgængelige på markedet og hvor du kan finde dem på tilbud. Du finder hele spektret af iPads hvad angår tilbud på Air-, Mini og Pro modeller. 

I denne artikel

Vi har samlet et bredt udvalg af de iPads der lige nu er tilgængelige på markedet og hvor du kan finde dem på tilbud. Du finder hele spektret af iPads hvad angår tilbud på Air-, Mini og Pro modeller.  Lad os komme i gang.

Forskellige Ipads modeller til forskellige priser

Apple lancerede i 2021 nye versioner af den populærer iPad mange allerede kender til. 2021 versioner kom i en normal udgave samt en Air og Mini udgave. Denne nye udgave er typisk svær at finde på tilbud, dog er det også den udgave som giver dig mest for pengene.

De nye 2021 model kommer med flere opgraderinger, som er med til at forbedre både skærmen og kameraet på de forskellige iPads. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige iPads, alt efter hvilket behov du har, samt hvilken prisklasse du ønsker. IPad pro vil være den dyreste model, hvorimod den normale iPad og mini vil være billigere alternativer, som samtidig giver dig meget for pengene.

Nu hvor Apple har lanceret nye modeller i 2021, betyder dette at du højst sandsynlig kan købe sidste års modeller til en lavere pris. Det er nemlig meget normalt at butikker vælger at sætte deres gamle modeller på tilbud for at gøre plads til nye modeller. Hvis du overvejer at købe en af de gamle modeller, kan du ende med at spare en masse penge. En ældre model betyder nemlig ikke at iPaden er dårligere. IPads fra 2020 og 2019 er nemlig begge yderst gode til hverdags brug og har alle de essentielle funktioner. 2020 modellerne fås både som iPad, Pro, Air.

Air modellen fra 2020 er et godt bud på en iPad der er effektiv og som tit kan fås på tilbud. IPad Air 4 fra 2020 er den perfekte kombination af kraften i en Pro og prisen på en Air. Dette gør at du får en god og kraftfuld tablet til en god pris.

Hvilken Ipad bør man købe?

Hvis du leder efter en billig iPad er 2019 versionerne nok de bedste at gå efter, her får du en iPad med mange af de samme funktioner som de nye iPads indeholder. Dette gør denne model perfekt til hverdags- eller arbejdsbrug samt perfekt til spil.

Hvis du i stedet er på udgik efter en iPad, hvor du virkelig kan udfolde din kreativitet i forhold til spil, mediereadigering eller andre avancerede opgaver, vil en iPad pro fra 2021 helt klart være alle pengene værd.

Hvornår finder man de billigste priser på iPads?

IPads på tilbud ses ofte i sammenhæng med at en ny model bliver frigivet eller i månederne op til en stor lancering. Det er derfor værd at holde øje med de seneste iPad-nyheder for at kunne slå til på det rigtige tidspunkt. Udover Apples egen lacering, kan du også ofte finde gode tilbud og rabatter omkring Black Friday og juleudsalget. Det er derfor med at være hurtig omkring disse tidspunkter, da denne gode pris ofte ikke vare længe og der tit kun er et begrænset antal på lager. Steder hvor du ofte kan finde tilbud på iPads er blandt andet hos ElgigantenPowerBilka og Proshop. Vi håber at denne guide har gjort dig lidt klogere på valget af iPad og muligheden for at få den på tilbud.

Find også gode tilbud på æg og Pepsi Max tilbud her.

Angivelse af kilder og tests her:

Apple: Se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle