dine_tilbud_logo

Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Leasing af brugt bil | Finansier din næste brugte bil

Det kan være svært at finde rundt i det store marked, når du skal ud og finde dig en ny bil at køre rundt i. Men hvis budgettet presser og er begrænset, skal du se ind i dine muligheder for at kunne stille dig selv bedst muligt. 
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
leasing af brugt bil

Spar penge og prøv en leasing af brugt bil

Behøver du i første omgang at købe dig en helt ny bil. Du kan som en alternativ og populær løsning prøve leasing. Der er uanede af muligheder indenfor leasing - flexleasing, operationel leasing, finansiel leasing og mange flere.

I denne artikel

Du kunne i samme omgang spare endnu flere penge ved at prøve en leasing af brugt bil fremfor en ny. Det mærkes væsentligt i dit budget, så det er værd at overveje, hvis kapitalen eller de månedlige omkostninger skal skæres ind til benet.

Du behøver nemlig ikke en helt ny bil, men leasing af brugt bil kan give dig mulighed for billigt at køre rundt i gamle originaler. Derudover behøver det ikke engang være en rigtig gammel brugt bil, men det kan også være en leasing af en brugt bil med kun et par få år på bagen.

Leasing af brugt bil vs. ny bil

Men hvordan hænger det hele sammen, når du skal have en leasing af brugt bil fremfor en ny? Hvilke ting skal man være opmærksom på? Det vil vi herefter løbende komme ind på.

Først og fremmest må man holde godt øje med det med småt, og hvad priserne inkluderer. Det kan variere meget fra leasing firma til leasing firma. Så hold godt øje med ekstra gebyrer eller lignende når du skal prøve leasing af brugt bil.

Det kan nemlig være farligt at lease en brugt bil, hvis ikke man har øje for detaljerne, ellers kan man ende med store regninger i sidste ende.

Ved en brugt bil har der naturligvis været mere slid, og det skal man tage højde for, når man afprøver en leasing af brugt bil. Det kan påvirke din forsikring og de skader der kan komme løbende. Derfor er det en ide at tegne en leasingaftale, hvor leasing virksomheden står for udgifterne løbende, værkstedsbesøg, reparationer og meget andet.

Denne aftale er ofte dyrere, da det skal inkludere dette, men det er klart det værd, når du skal have en leasing af brugt bil.

Du skal derfor også have et grundigt gennemtjek med din leaser, når du lejer bilen og sørge for at bilen tilstand er rimelig og det tekniske fungerer. Derudover er det en fordel at sikre sig at der er garanti for bilen i hele lejeperioden. Vær også opmærksom på eventuelle kilometerbegrænsninger på bilen, det kan have effekt på din leasing af brugt bil.

Hvis du er i tvivl om generel leasing, så kontakt dit lokale leasing firma, så kan de hjælpe dig med at få et overblik over regler og ting du skal være opmærksom på.

Læs også om pepsi max tilbud, birkenstock tilbud eller ipads tilbud

Angivelse af kilder og tests her:

Autotrader: Se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle