dine_tilbud_logo

Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Faldstamme støbejern | Er det tid til en ny faldstamme?

I etageejendomme vil der være flere faldstammer at finde, da der både vil være én til toilettet på badeværelset, og så vil der også være en til køkkenvasken. Disse er fuldstændigt nødvendige for funktionen af både badeværelset og køkkenet, da faldstammen er med til at lede spildevand væk fra boligen.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Faldstamme støbejern

En sådan faldstamme kan være lavet af forskellige materialer, herunder PVC-plast, der er en helt særlig type plast, som er både genanvendelige og på sin vis isolerende, og støbejern.

Hos Modulett arbejdes der typisk med PVC-plast, når der installeres nye faldstammer eller renoveres eksisterende faldstamme støbejern.

Metodologi
Indsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekst
Indsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekstIndsæt tekst tekst

I denne artikel

Hvorfor faldstamme støbejern?

En faldstamme støbejern har både fordele og ulemper. Først og fremmest har støbejern den fordel, at det er meget lydisolerende, og derfor kan man ikke i lige så høj grad høre, når der lyder vand i gennem en faldstamme støbejern.

Desuden er faldstamme støbejern ekstremt holdbart, og derfor kan de også sagtens holde i op mod 80 år. Dog er det alligevel en god ide at få undersøgt sin faldstamme i ny og næ, hvis denne er lavet af støbejern.

Har man store træer i haven, så kan rødderne på træerne godt komme til at lave skader på en faldstamme støbejern, da rødderne kan bryde igennem støbejernet, og dermed kan trærødderne også ødelægge faldstammen.

Er man bekymret for, at der skulle være skader på ens faldstamme, så kan man få foretaget en videoinspektion af røret, for at se, om alt er ved at falde fra hinanden eller er i skønneste orden.

En gammel faldstamme støbejern

Bor du i et hus eller en etagebygning, der blev opført før 1970’erne, så kan det være en god ide at få lavet et tjek på status for den faldstamme støbejern.

Der kan nemlig som ovennævnt være skader på røret fra diverse ting, herunder på grund af ekstreme vejrforhold osv.

Er bygningen du bor i helt tilbage fra 1940’erne, så vil det være en god ide at få undersøgt, om det er tid til at få udskiftet sin faldstamme støbejern, hvis dette ikke allerede er gjort, da det ellers er på tide, at dette gøres, når man tænker på levetiden af en faldstamme støbejern.

Modulett hjælper gerne med udskiftning af din faldstamme støbejern og udskifter det med en ny bæredygtige og genanvendelige PVC faldstamme, som du ikke behøver at bekymre dig om mange år ud i fremtiden.

Angivelse af kilder og tests her:

Bauhaus: Se kilde her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle